Du kanske har lagt märke till att många sidor på denna webbplats har länkar till medicinska onlineplattformar som tillhandahåller medicinska tjänster och hjälper dig att köpa läkemedel med leverans i Sverige och andra EU-länder. Detta är inte en olyckshändelse. 

Vi är inte ägare eller administratörer av sådana medicinska onlineplattformar. Vi är deras affiliate-partners. Det innebär att vi får en liten ersättning för varje lyckad transaktion som har ägt rum tack vare oss.

Affiliate-partnerskapet omfattar inte reklam för läkemedel eller råd om hur man väljer dem. Vi kan bara berätta för dig om fördelarna med tjänsterna från medicinska onlineplattformar jämfört med det vanliga köpet av läkemedel på ett konventionellt apotek.

Att få ersättning för framgångsrika transaktioner påverkar inte förhållandet mellan den medicinska onlineplattformen och patienten. Patienten behöver inte betala något extra. Han är inte en part i vår relation. Han tar emot tjänster och betalar för dem i allmänhet.

Affiliate Partnership håller oss inte ansvariga för de medicinska onlineplattformarnas prestanda. Om du har några problem med din beställning, vänligen kontakta supportteamet för onlineplattformen. De kommer att hjälpa dig och lösa eventuella tvister.