Vi är glada att du har besökt webbplatsen utan-recept.com. För att det inte ska uppstå några missförstånd mellan oss och för att du ska trivas på webbplatsen, vill vi berätta lite mer om oss (vårt team, vår webbplats, våra tjänster, vår filosofi och våra mål).

Om utan-recept.com

Detta är en webbplats om hälsa och medicinska tjänster. Den innehåller mycket värdefull information om:

Det är viktigt att notera att denna webbplats inte är ett onlineapotek. Det är inte heller en plats för att få medicinsk rådgivning eller rekommendationer för val av läkemedel. Informationen på webbplatsen är inte officiell och bör därför aldrig användas för självmedicinering.

Om vårt team

Vi är inte bara skapare av digitalt innehåll. Vi är uppriktiga entusiaster som kämpar för att göra det lättare för människor att få tillgång till hälso- och sjukvårdstjänster, för att skydda dem från olagliga läkemedelsförsäljare och för att hjälpa patienter att köpa rätt läkemedel via tillförlitliga onlinetjänster.

Vårt team består av specialister från olika områden. Vi har en ansvarsfull inställning till underhåll av webbplatser och skapande av innehåll. Vi anstränger oss för att se till att du får tillförlitlig och värdefull information (från människor till människor). Vi använder aldrig AI. Allt innehåll är resultatet av noggrann forskning utförd av yrkesverksamma. Vi kan inte ge dig behandlingsrelaterade rekommendationer, men vi vill att du ska få användbara data tack vare oss, som kommer att hjälpa dig att bli frisk, spara pengar och tid i framtiden.

Våra mål

Vi har skapat denna webbplats för att hålla svenska patienter informerade om:

Om du anser att du inte har fått tillräcklig information om oss, vänligen använd feedbackformuläret.